Najčešća pitanja2019-10-18T08:07:37+00:00

Najčešća Pitanja

Kako da rezervišemo vaš nastup?

Naš bend nastupa više od 12o puta godišnje na privatnim zabavama. Zbog velike potražnje za slobodnim datumima, uobičajena praksa je da se nastupi zakazuju i po nekoliko meseci unapred. Preporučujemo Vam da nas kontaktirate kako biste saznali naš raspored nastupa i angažovali nas za željeni termin.

Da li nastupate van Beograda ili u inostranstvu?

Naravno! To što nosimo ime “Beogradski Akustični Orkestar” ne znači da nastupamo samo u Beogradu. 🙂 Redovno putujemo, ne samo po Srbiji, već i po celoj Evropi, a dogodi se da završimo i na nekoj od egzotičnih destinacija. Posedujemo licence, ATA Karnet za opremu i ostalu neophodnu dokumentaciju.

Ako niste slobodni u željenom terminu, da li postoji mogućnost da se to promeni?

Unapred dogovoreni termin se poštuje i nije ga moguće pomeriti ili otkazati zbog neke druge proslave. Preporučujemo da nas na vreme kontaktirate i saznate naše raspoložive termine kako biste nas rezervisali za Vaš željeni dogadjaj.

Da li nastupate sa ozvučenjem?

Orkestar poseduje svoje ozvučenje koje je dovoljno za prostore koji primaju do 1.000 ljudi. Naši tehničari dolaze nekoliko sati pre nastupa kako bi pripremili binu, postavili ozvučenje i podesili zvuk.

Zašto da izaberemo baš vas?

Zbog toga što imamo petnaest godina iskustva, preko 2.000 nastupa, proslava i odsviranih koncerata. Naš sastav je nepromenjen od osnivanja, a akustični instrumenti i ubedljivi vokali pružaju nam slobodu da stvorimo sopstveni muzički izraz i atmosferu koja se prepričava. Dogovoru saradnje pristupamo baš kao i sviranju – profesionalno.

Odlučili ste se za nas ili imate još nekih pitanja?

Kontaktirajte nas