Bend2018-09-20T09:50:44+00:00

Bend

Clanovi benda poznaju se i druže još iz srednjoškolskih i studentskih dana kada su zajedno kao clanovi orkestra ansambla “Frula” svirali i putovali po svim kontinentima. U medjuvremenu su završili škole i poceli uspešno da se bave razlicitim poslovima, a Orkestar (BAO) je nastao kao potreba te grupice prijatelja da prošire svoje muzicke vidike uz istovremeno druženje i dobru zabavu.

Milan Milović - Mića
Milan Milović - Mića
Završio je srednju muzicku školu za violinu, ali ga je kasnije privuklo druženje sa gitarom. Jedan od najiskusnijih muzicara u bendu, svirao je u grupi “Cigani Ivanovići” a kasnije i sa svim eminentnijim muzicarima u Beogradu. Uvek nasmejan i pozitivan, poseduje neverovatnu energiju u sviranju i pevanju po cemu je prepoznatljiv.
Radoslav Jovičić - Rade
Radoslav Jovičić - Rade
Muzikom se bavi od devete godine. Završio je klarinet u klasi prof. Nikole Kuvelića. Pored klarineta, svira još i sopran, alt i tenor saksofon. Poseduje sopstveni muzicki studio i producent je više uspešnih muzickih izdanja. Pored muzike posao mu je marketing i PR – pa je stoga angažovan i na promociji orkestra.
Dragan Pavlović - Gale
Dragan Pavlović - Gale
Muzikom se bavi od desete godine, završio je nižu muzicku školu, a sve ostalo naucio je od prof. Vasovića. Sa ansamblom “Frula” nastupao je širom sveta. Po zanimanju je diplomirani inženjer mašinstva, i jedan je od retkih muzicara koji je odoleo prelasku na sintisajzer i ostao veran prirodnom zvuku harmonike.
Aleksandar Lazić - Laza
Aleksandar Lazić - Laza
Najbolji basista medju urolozima i obrnuto! Muzikom se bavi više od 30 godina, dakle još od rane mladosti vezan za muziku, završio nižu i srednju muzicku školu za harmoniku, laureat na mnogim domaćim i inostranim takmicenjima. Pored muzike završio medicinski fakultet i zatim postao urolog. Voli dobru muziku i dobar provod.
Igor Veličković - Pumpi
Igor Veličković - Pumpi
Bubanj svira od 1988. godine, hobi koji je vremenom prerastao u ljubav i na kraju postao i glavno zanimanje. Izgradio je prepoznatljiv muzicki izraz koji stalnim vežbanjem održava i nadgradjuje; taj poseban, energican nacin muziciranja vole i podržavaju svi clanovi benda. Njegova deviza je: “Znam koliko ne znam!”
Milovan Jovičić - Mika
Milovan Jovičić - Mika
Muzicko obrazovanje je stekao u Mladenovcu, a sviracku tehniku i stil na casovima kod Mome Stanojevića i Mire Agbabe. Laureat je muzickog takmicenja “Carevcevi dani”, a svoje muzicko umeće proširivao je svirajući na RTS-u u nekoliko orkestara. Ovom inženjeru elektrotehnike životni moto je: “Think simple, be decisive, be different!”